Wandelen in 2024

Beste wandelvrienden,

We kijken terug op een goed gevuld activiteitenjaar. Zeer gevarieerd aanbod van wandelingen in alle uithoeken van het land, van kust tot Limburg, provincie Antwerpen, ook over de taalgrens.

Het jaar loopt ten einde, dus hoog tijd om het wandelprogramma voor 2024 op te stellen. Hierbij dus een warme oproep om jullie ideeën en voorstellen door te sturen. De activiteit moet nog niet volledig uitgewerkt zijn, maar wel al de bestemming.

De voorstellen mogen doorgestuurd worden naar de bestuursleden, of via mail naar info@natuurlijkholebi.be.

Voor de nieuwe leden een beetje info en richtlijnen ivm onze wandelingen: 

  • meestal de derde zondag  van de maand (tenzij enkele uitzonderingen)
  • een wandelafstand tussen 12 à 15 km (voorkeur voor autoluwe wegen)
  • in wintertijd starten we om 13u, in zomertijd 14u
  • eens alle voorstellen binnen zijn, wordt de agenda opgesteld en gecommuniceerd naar de leden. Iedereen die aangegeven heeft de nieuwbrief te willen ontvangen, krijgt de agenda in de mailbox. Het is belangrijk dat je je aan de afspraak houdt. Plotse wijzigingen of afhaken, maken het onoverzichtelijk naar de andere leden toe.
  • de bestuursleden willen je steeds bijstaan met het concreet voorbereiden van de wandeling. Er wordt een tekst opgesteld met info over de streek van de wandeling, parkeerplaats, het parcours en de mogelijkheid tot catering tijdens of na de wandeling. Deze info en het woordje van de voorzitter wordt dan verspreid en op de Facebookpagina gezet.

Hopelijk horen we vlug van jullie,

Het Bestuur

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u hiermee akkoord.