Oktober 2023 nieuws

Na enkele activiteiten die wat het ‘gewone’ overstegen , terug een klassieke wandeling van iets meer dan 10km (12km).  In de maanden juli en augustus waren het ook zeer mooie wandelingen, weliswaar wat zwaarder qua afstand, maar zeker onvergetelijke landschappen en verzichten.

De uitleg  Jacques spreekt voor zich, genieten van natuur, in de regio van de hoofdstad en ons laten verrassen dat niet alles rond Brussel verhard is met beton…

Het eind van het jaar komt in zicht, dus daar hoort ook een planning bij voor 2024.  Heb je ideeën voor wandelingen , mag je doormailen naar het ‘natuurlijk  holebi’ email adres.  Graag had ik jullie suggesties voor zondag 12/11/2023.  Door jullie creativiteit, zijn ook onze activiteiten gevarieerd. Ook mag je een evaluatie van het voorbije werkjaar sturen.  Hier wordt discreet mee omgegaan. Jullie krijgen hierrond nog een mail , met meer concrete afspraken.  Maar aan het werk om een leuke wandeling te zoeken.

Dit jaar was er geen jaarlijks tuinfeest, het onstabiele en onvoorspelbare weer van juli had daar mee te maken.  Als alternatief plan ik een etentje in december op restaurant.  Uitnodiging volgt.

Toch nog graag een woordje van dank aan de organisatoren van de eerstvolgende  wandeling . De twee Jacques en Danny M, die ze al eens uitprobeerden en toch wel op zoek gingen naar een passende plaats voor een drankje of hapje nadien.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u hiermee akkoord.