Jaarplanning 2022

Planning 2022

De voorstellen zijn verwerkt tot een mooie jaarplanning.  Bedankt voor de initiatieven, er waren er meer dan 12, dus er zijn ideeën die we in het achterhoofd houden voor 2023.

Zondag 20/2  Mark en Mich: Duinenwandeling in Wenduine-De Haan (zie voorgaande uitnodigingsmail)

Zondag 20/3 Ward en Maurice: Groene streek rond Bokrijk

Zondag 24/4 John: Bloesemtocht in Heks (provincie Limburg) Opgelet: deze wandeling is de vierde zondag van de maand ivm Pasen + Hopelijk de bloesems op hun best.

Zondag15/5 Danny en Jacques: Ossel  (streek van Merchtem)

Zondag 19/6 Jan: Groen in en rond de stad Diest.

Zondag 17/7  Luc: Wandeling op de Drunense heide.  Dit is een uniek heide-duingebied in Noord-Brabant Nederland.  Mogelijkheid om er een weekend van te maken, info volgt.

Zondag 21/8 Helmut: Heidebos

Zondag 18/9 Bert:  Borgloon (fruitstreek: niet de bloesems maar de resultaten ervan…)

Zondag 16/10 Christian: Tervuren

Zondag 20/11 John: Merksplas (prov. Antwerpen)

Zondag 18/12 Bert: Lanaken (prov.  Limburg)

Tuinfeest bij Luc in Bierbeek moet nog gepland worden. Hopelijk kan het dit jaar doorgaan, want  in 2020 en 2021 was het  niet mogelijk om met de ganse groep te tafelen.

Al de deelnemers zijn verzekerd tegen lichamelijke ongevallen tijdens de activiteiten van Natuurlijk Holebi. Tot heden werd de verzekeringspremie betaald uit een spaarpotje van de groep.

Dit spaarpotje is aan het slinken. Naast uitgaven voor de verzekering moet er ook betaald worden voor de website, het lidgeld van çavaria en bankkosten. Op de algemene vergadering is voorgesteld en goedgekeurd om vanaf 1 september 2022 een bijdrage van 2 euro te vragen per deelname aan een wandeling.  Praktisch:  gewoon met gepast geld  betalen voor de wandeling aan het bestuurslid, dat de namen noteert op de aanwezigheidslijst (dit is trouwens ivm de verzekering).

Hopelijk zijn de weergoden van de partij tijdens onze activiteiten en mogen we rekenen op een mooie opkomst.

Luc, Mil en Erwin

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u hiermee akkoord.