Beste Wensen + Jaarprogramma 2024

Beste wandelvrienden,

2023 Loopt  ten eind,  dan kijken we terug , maar ook vooruit…

Het bestuur en ook ikzelf wensen jullie een voorspoedig  nieuw jaar, vooral goede gezondheid,  veel energie en op menselijk vlak,  warmte, begrip en genegenheid.  Het voorbije jaar had een leuk agenda van wandelingen in verschillende streken.  Op die manier kom je nog eens op ongekende plaatsjes, en dat is verrijkend.  Bedankt iedereen om te organiseren en deel te nemen.

Voor 2024 volgt het agenda hieronder .  Een goede raad is deze mail af te drukken , of onmiddellijk in te plannen in je persoonlijk agenda.  Vaak krijg ik de vraag, wanneer wandelen we? , want je bent laat met de info…  De planning staat vast, en de info is bedoeld als concrete informatie, kort voor de activiteit plaats vindt.  Ga ervan uit, telkens de derde zondag van de maand, tenzij uitzonderingen zoals Moederdag, Pasen …

In de evaluatie kwam vooral aan bod , het tijdig starten van de wandeling.  Vanuit sociaal standpunt, wachten we op de laatkomers, maar probeer op tijd aan te komen, vertrek een kwartiertje vroeger, dat geeft meer rust , als er onverwachts een omleiding of oponthoud is.

Binnen het bestuur zijn er enkele verschuivingen. Erwin neemt ontslag, en Mil neemt die plaats in.  Hij zal achter de schermen ons nog steunen met zijn jarenlange ervaring als bijna pionier van ‘Natuurlijk Holebi’.  Bert Brone neemt de functie van secretaris, penningmeester over.  Bert gaat er al voor zorgen dat de 2euro bijdrage digitaal kan.  Ikzelf blijf enthousiast mijn taak, als voorzitter,  verder zetten. Dus een woordje van dank aan Ewin en Mil , en een hartelijk welkom in de nieuwe functie voor Bert.

Geniet van de feestdagen, en tot vlug , want de activiteiten komen er aan…

Warme groet,

 Luc

Agenda 2024

21/1 Villers-la-ville Christian

18/2 Berlare Donkmeer of Erpe Mere Rik+Peter

17/3 Waasland David +Paul

21/4 Binkom, bloesemtocht Marc enGeert

26/5 Averbode Danny D’joos

16/6 Dilsen Stokkem Ward+Maurice

28/7 Wachtebeke Heidebos Herwig

18/8 Mechelse Heide Bert B

15/9 Affligem Jacques S

20/10 Ninglinspo Luc P

17/11 Dendervallei Christophe

15/12 Tervuren LucV +Annemie

Bedankt voor al deze leuke ideeën,

Luc

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u hiermee akkoord.