Update Agenda 2020

Update Agenda 2020 ***

De activiteiten gaan meestal door de derde zondag van de maand.

Jammer genoeg zijn er nog enkele gaatjes, vandaar een nieuwe oproep om voorstellen. Wat verwacht wordt, is  een korte beschrijving van de wandeling,  een plaats bepalen waar we elkaar ontmoeten en waar kunnen parkeren.  Belangrijk is hier een straatnaam om de navigatie in te stellen.  

Als er mogelijkheid is om tijdens of na de wandeling  de dorst te lessen, is dat een meerwaarde.  Sommige deelnemers die van ver komen,  blijven graag een hapje eten nadien.  Dus even bekijken of die mogelijkheid er is en eventueel naam of website van de horecazaak vermelden.  Dit is echter geen must, want in sommige gebieden is die mogelijkheid er niet.

Ideale afstand is tussen de 7 en 12 km, zodat het voor iedereen haalbaar blijft.  In de zomer is het  startuur meestal 14 uur. In de winter, omdat het vroeg donker is, gaan we om 13 uur van start. 

Met die gegevens, kan je dan een mail sturen naar info@natuurlijkholebi.be .  De uitnodiging en de beschrijving worden verspreid naar alle leden.

In november steken we de hoofden bij elkaar, om de agenda van 2021 te plannen,  maar eerst 2020 heelhuids doorkomen…. 

Agenda voor de rest van 2020

(onder voorbehoud van de wettelijke maatregelen Covid19)

  • 21 juni ‘Dikke eikwandeling’ in Bierbeek   14u
  • 19 juli  Moerbeke Waas  *** 
  • 9 augustus: Etentje  in de tuin van Luc  Bierbeek, voorafgegaan door een wandeling in de regio  (als het met de anti-coronaregels al mag)
  • 23 augustus: Wandeling door de bloeiende heide  Limburg   Ward-Maurice
  • 20 september:  Wandeling in de streek van Ronquières  Mil
  • 18 oktober: ?
  • 22 november: Wandeling in de Kempen Erwin
  • 20 december: ?

Het idee, om in december iets te organiseren om het oude jaar uit te wuiven, rijpt nog.  Dit zal aansluitend zijn op de wandeling.

Vriendelijke groet vanwege de bestuursleden.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u hiermee akkoord.