17
2024
mrt

Waasland – Puyenbroeck

Organisator:
David + Paul
Afstand:
12
Vertrekpunt:

Uur van vertrekt  : 13u (laatste  keer om 13u, vanaf april zal het 14u zijn. )

Vertrek : Parking 2 van domein Puyenbroeck.                                                               

Adres : Puyenbrug 1A Wachtebeke

Horeca : Aan het domein zelf en ook in de buurt zijn tal van mogelijkheden om een drankje of een maaltijd te nuttigen.  Wordt zondag beslist.

 

Vertrekuur:
13:00

De winter ligt stilaan achter ons, en we kijken uit naar de lente. De wandeling van maart gaat door in Wachtebeke (provincie Oost –Vlaanderen) en het idee komt van Geert en David.

Deze twee heren zijn nieuw in de groep, toch kwamen ze meteen naar de planningsvergadering met een voorstel voor een wandeling in hun regio. Daar onze leden verspreid zijn over het ganse Vlaamse land, krijgen we de kans overal eens een activiteit te beleven. Limburg , Vlaams-Brabant, en Antwerpen komen ook nog aan de beurt…
Het is een knooppunten wandeling. Dit houdt in dat de route niet bewegwijzerd is met symbolen, maar dat je de nummers van de knooppunten moet volgen. In het Vlaamse landgedeelte is dat goed uitgewerkt en is er een gans knooppunten net. Als het ware, kan je op die manier je route zelf samenstellen. De Puyenbroekwandeling is een bestaande en gekende wandeling, waar we gegevens van vonden op internet.

Bekijk foto's:

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u hiermee akkoord.