14
2022
aug

Tuinfeest in Bierbeek en wandeling

Organisator:
Luc
Afstand:
Vertrekpunt:

Parking ‘brise tout’ aan het eind van de Sint-Jorisweertstraat 3360 Bierbeek. Voor de navigatie goed letten dat je ook Bierbeek invoert, want er zijn meerdere straten met dezelfde naam. Is aan de rand en tevens de ingang van Mollendaalbos. Daar kunnen de wagens blijven staan, ook tijdens het tuinfeest. Ik vraag met aandrang niet bij mij thuis te komen parkeren, de 2 plaatsen zijn voor de medewerkers.

Vertrekuur:
14:00

Na twee jaar onthouding kunnen we weer bij elkaar tafelen. Zondag 14 augustus nodig ik jullie uit voor een  tuinfeest in Bierbeek. Beetje een jaarlijkse traditie, maar het is lang geleden…

Om 14u maken we een wandeling in en rond Mollendaalbos (maakt deel uit van Meerdaalwoud). Mil zal jullie gids zijn. De wandeling is eerder beperkt qua tijdsduur en afstand, kwestie de beentjes te strekken alvorens ze onder tafel te schuiven.

Rond 17u verwacht ik jullie in de Sint-jorisweertstraat. Hopelijk zitten de weergoden mee, en kunnen we buiten genieten van de receptie en het avondmaal. Het concept is ongeveer gelijk aan de vorige edities. 
Inschrijven is noodzakelijk en dit voor 10 augustus.

De kosten worden berekend en gedeeld na afloop etentje. Het is geen professionele catering, maar alles wordt voorbereid met de nodige passie, en oog voor gezonde voeding.

Het aantal deelnemers is net zoals vroeger 25. Dit heeft te maken met de capaciteit en de mogelijkheid om alles logistiek vlot te laten verlopen. Bovendien bij regenweer, moeten we binnen kunnen zitten. Vorige edities was het moment van inschrijven geldend, dit jaar is het aantal keren dat je deelnam aan een activiteit de regel. Dit is echter enkel als we de kaap van 25 deelnemers overschrijden.


Aanvang receptie: 17u

Inschrijvingen is mogelijk vanaf nu, en sluiten af op 10/8.  Inschrijven best via mailadres van Natuurlijk holebi (info@natuurlijkholebi.be). Iedereen krijgt een bevestiging dat de aanvraag ontvangen is.

Prijs: kosten delend, wordt later berekend

Geef aan of je vegetarisch wenst te eten, of er speciale aandachtspunten zijn, waar rekening mee gehouden moet worden. (zal hoogstwaarschijnlijk een Mediteraanse visschotel zijn)

Einduur: Ongeveer 22u, na de gemeenschappelijke afwas…

Hopelijk wordt het een zonnige, en lekkere zondag.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u hiermee akkoord.