18
2022
dec

Lanaken (prov. Limburg)

Organisator:
Bert
Afstand:
11,5
Vertrekpunt:

We komen samen aan de parking van Hoeve Pietersheim, Neerharenweg 19, 3620 Lanaken

Vertrekuur:
13:00

Boswandeling Pietersheim: Als je door dit bos loopt, is een beetje ontzag op zijn plaats. Je ziet de ene naast de andere imposante, knoestige boom op je wandeling. Deze indrukwekkende levende wezens creëren ruimte voor ander organismen en vormen zo complexe biotopen.

We wandelen voornamelijk op bospaden die afwisselend goed en minder goed begaanbaar zijn afhankelijk van de weersomstandigheden. Goede wandelschoenen of minimaal waterbestendige stevige schoenen zijn een must owv het seizoen.

Horeca: Na de wandeling kunnen we nog wat drinken en eten in Hoeve Pietersheim. Er is tijdens de wandeling geen horecagelegenheid of rustplek voorzien. Indien er mensen zijn die al weten dat ze na de wandeling graag iets willen gaan eten in Hoeve Pietersheim, gelieve mij dit dan al op voorhand te laten weten, liefst per mail op bert@futuralis.net. Mocht alles toch volzet zijn op Hoeve Pietersheim, voorzie ik een alternatieve locatie om iets te gaan eten.

Wij vragen een bijdrage van 2 euro per deelname aan een wandeling.  Praktisch:  gewoon met gepast geld  betalen voor de wandeling aan het bestuurslid, dat de namen noteert op de aanwezigheidslijst (dit is trouwens ivm de verzekering).

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u hiermee akkoord.